RuralYouth Projesi’nde Sona Yaklaşıldı
5/1/2022

Yayınlanma Tarihi: 26 Nisan 2022 - Salı

Üniversitemiz Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yaşar Sarı koordinatörlüğünde yürütülen RuralYouth projesinin proje ortakları ile online koordinasyon toplantısı gerçekleştirildi. Gençlerin kırsal alanda girişimciliğini teşvik etmek üzere tasarlanan proje 5 ülke (Türkiye, Çekya, Slovakya, Polonya ve Litvanya) ve 6 kurumun yer aldığı bir konsorsiyumdan oluşuyor.

Yaptığı açıklamada projede eğitim programının tamamlandığını belirten Prof. Dr. Yaşar Sarı, ilerleyen süreçte proje kapsamında hazırlanan eğitim materyallerinin Rise360 uygulamasına aktarılacağını ve ardından derslerin Moodle platformunda paylaşılacağını ifade etti. Prof. Dr. Sarı, Mayıs ayının sonunda Çekya’daki ortak tarafından üçüncü ulus ötesi proje toplantısının yapılacağını, ayrıca Temmuz ayında "Eğitmenlerin Eğitimi" etkinliğinin de Çekya’da gerçekleştirileceğini kaydetti. Kasım ayında projenin son ulus ötesi proje toplantısının Slovakya'da yapılacağını belirten Prof. Dr. Yaşar Sarı, projenin son aşamasında ise Türkiye’de RuralYouth proje zirvesinin düzenleneceğini söyledi.

Kaynak: https://www.ogu.edu.tr/Web/DuyuruDetay/9755