Ruralyouth Projesi'nin 'Egiticilerin Egitimi' Etkinligi Çekya'da Gerçeklestiriliyor
8/11/2022
Öne çıkan görsel

Eskisehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) koordinatörlügünde hazirlanan “Empowering Rural Tourism through Entreprenuership with Youth (Ruralyouth)” isimli proje çerçevesinde gerçeklestirilen “Egiticilerin Egitimi (LTT)” etkinligi, Çekya’nin  Ceské Budjovice sehrinde basladi.

 

Eskisehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) koordinatörlügünde ESOGÜ Turizm Fakültesi Dekani Prof. Dr. Yasar Sari tarafindan yürütülen, KA205 Yüksek Ögrenim Alaninda Stratejik Ortaklik türü çerçevesindeki "Empowering Rural Tourism through Entreprenuership with Youth (Ruralyouth)" isimli projenin ortaklari ile hazirlanan “Egiticilerin Egitimi (LTT)” etkinligi Eské Budjovice sehrinde basladi.

Gençlerin kirsal alanda girisimciligini tesvik etmek üzere tasarlanan ve Avrupa Birligi Baskanligi Türkiye Ulusal Ajansi tarafindan da finanse edilen projenin etkinligi; Türkiye, Çekya, Slovakya, Polonya ve Litvanya’dan 6 kurumun yer aldigi ekipten egitmenlerin katilimlariyla 6 Agustos’a kadar devam edecek. Etkinlik boyunca Moodle uzaktan egitim platformuna yüklenen egitim materyallerinin degerlendirilmesi, platformun test edilmesi, egitim metotlarinin gelistirilmesi ve oyunlastirilmasi gibi çesitli uygulamalar gerçeklestiriliyor. Projenin Çekya’da yer alan ortagi ProEduca Dernegi Baskani Lucie Brzkov tarafindan organize edilen etkinlik ile Ruralyouth Projesi’nin sonuna da yaklasiliyor.

 

 

Kaynak:https://beyazgazete.com/haber/2022/8/5/ruralyouth-projesi-nin-egiticilerin-egitimi-etkinligi-cekya-da-gerceklestiriliyor-6579544.html