Ruralyouth Projesi'nin "Eğiticilerin Eğitimi" etkinliği Çekya'da gerçekleştiriliyor
8/11/2022
Öne çıkan görsel

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) koordinasyonunda hazırlanan "Gençlerle Girişimcilik Yoluyla Kırsal Turizmin Güçlendirilmesi (Kırsal Gençlik)" projesi kapsamında düzenlenen "Eğiticilerin Eğitimi (LTT)" etkinliği Çek Cumhuriyeti'nin Ceské Budjovice kentinde başladı.

Ruralyouth Projesi’nin “Eğiticilerin Eğitimi” etkinliği Çekya’da gerçekleştiriliyor, Anlık Son dakika haberinden alınan bilgilere göre: Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) koordinasyonunda hazırlanan "Gençlerle Girişimcilik Yoluyla Kırsal Turizmin Güçlendirilmesi (Kırsal Gençlik)" projesi kapsamında düzenlenen "Eğiticilerin Eğitimi (LTT)" etkinliği Çek Cumhuriyeti'nin Eské Budjovice kentinde başladı. .
Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) koordinasyonunda, ESOGÜ Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Yaşar Sarı'nın "Gençlerle Girişimcilik Yoluyla Kırsal Turizmi Güçlendirmek (Kırsal Gençlik)" projesinin ortakları ile KA205 yüksek öğretim alanında stratejik ortaklığı çerçevesinde hazırladığı "Eğiticilerin Eğitimi (LTT)" etkinliği , Eské Budjovice kasabasında başladı. Kırsal alanlarda genç girişimciliğini teşvik etmek için tasarlanan ve Avrupa İşleri Başkanlığı Türkiye Ulusal Ajansı tarafından finanse edilen projenin etkinliği; Türkiye, Çekya, Slovakya, Polonya ve Litvanya'dan 6 kurumdan oluşan ekipten eğitmenlerin katılımıyla 6 Ağustos'a kadar devam edecek. Etkinlik sırasında Moodle uzaktan eğitim platformuna yüklenen eğitim materyallerinin değerlendirilmesi, platformun test edilmesi, eğitim yöntemlerinin geliştirilmesi ve oyunlaştırılması gibi çeşitli uygulamalar gerçekleştiriliyor. Projenin Çek Cumhuriyeti'ndeki ortağı ProEduca derneği başkanı Lucie Brzkov'un düzenlediği etkinlikle Kırsal Gençlik projesinin sonu yaklaşıyor.

Kaynak: https://www.15haber.com/ruralyouth-projesi-nin-egiticilerin-egitimi-etkinligi-cekya-da-gerceklestiriliyor/58502/