Ruralyouth Projesinin 3. Ulusötesi Proje Toplantısı Gerçekleşti
8/31/2022

Ruralyouth Projesinin 3. Ulusötesi Proje Toplantısı Gerçekleşti

Yayınlanma Tarihi: 31 Ağustos 2022 - Çarşamba

Üniversitemiz koordinatörlüğünde Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yaşar Sarı tarafından yürütülen, KA205 Yüksek Öğrenim Alanında Stratejik Ortaklık türü kapsamındaki, Avrupa Birliği Başkanlığı Türkiye Ulusal Ajansı tarafından finanse edilen "Empowering Rural Tourism through Entreprenuership with Youth" (Ruralyouth) isimli projenin 3. Ulusötesi Proje Toplantısı çevrimiçi olarak gerçekleşti.

Tüm ortakların katılımı ile gerçekleşen toplantıda, hazırlanacak çevrimiçi eğitim programının ortaklarca şablonlarının hazırlanması ve pilot uygulamalarının gerçekleştirilmesiyle ilgili uygulama takvimi üzerinde mutabakata varıldı. Toplantıda  proje kapsamında yapılacak olan, Üniversitemizin organize edeceği  Uluslararası Kırsal Girişimcilik Zirvesi de planlandı. Ayrıca projede yapılacak olan diğer çalışmalar üzerine stratejiler geliştirilerek projenin başarı ile devam etmesi için gerekli adımların atılması kararlaştırıldı.

Kaynak: https://www.ogu.edu.tr/Web/DuyuruDetay/9933?page=1